Sponsoring

horizontal break

Autoschade Heuvelland

Hoofdsponsor van RKVVM is Autoschade Heuvelland. Het sponsorcontract met Autoschade Heuvelland werd vrijdag 5 september 2014 verlengd.

Autoschade Heuvelland
aan de Fremme 17, Margraten
Telefoon 043-458 9898

 

Sponsor jeugdafdeling

Plus Kleijnen hoofdsponsor van SJO Krijtland

Plus Kleijnen vertoont qua bedrijfsprofiel veel overeenkomsten met SJO Krijtland met zowel een winkel in Margraten als in Gulpen. Met de sponsorovereenkomst is een stukje continuïteit gewaarborgd voor de SJO Krijtland alsmede uniformiteit. Elk team speelt in hetzelfde uniforme SJO Krijtland outfit.

Zaterdag 2 februari werd Plus Kleijnen gepresenteerd als sponsor. ’s Morgens was het eerst de beurt aan de locatie FC Gulpen. Na een toespraak van de voorzitter van FC Gulpen, waarin de hoofdsponsor PLUS Kleijnen en de kleding sponsoren Masita, Ivo’s Sportshop en Sportshop Relax uitvoerig bedankt werden, werd het nieuwe wedstrijdtenue onthuld; een geheel wit tenue met een dunne rode en gele baan die de link vormen met de kleuren van de drie moederverenigingen RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe.

In de middag ging het feest verder op de locatie RKVVM; daar namen de voorzitters van RKVVM en sv Sibbe het woord en bedankten ook zij namens deze clubs de sponsoren en alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Na het onthullen van het wedstrijdtenue aan de aanwezigen daar, mochten ook de spelers van RKVVM en sv Sibbe hun nieuwe kledingpakket in ontvangst nemen; een trainingspak dat gebruikt kan worden op wedstrijddagen en een SJO Krijtland tas of rugzak.  Ook alle 65 jeugdtrainers en leiders zijn geheel in het nieuw gestoken met onder andere een trainingspak en een warme coachjas.

Namens alle jeugdspelers willen we Plus Kleijnen bedanken voor hun investering in het jeugdvoetbal van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe!

 

horizontal break
 
 
horizontal break

Wilt u ook RKVVM sponsoren?

RKVVM is trots op haar sponsoren! Zonder onze sponsoren kan RKVVM ook niet bestaan. Daarom zoekt RKVVM continu naar nieuwe sponsoren en samenwerkingen.

Bordensponsor, Ballensponsor, Shirtsponsor of uw logo in onze wedstrijdflyer? Neem contact met ons op; de mogelijkheden zijn legio!

Marcel Lousberg

Tel: 06-53793791

Of stuur ons een email via het formulier aan de rechterkant. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Thanks!

Bedankt voor uw interesse in sponsoring, u hoort van ons!

Required fields not completed correctly.

horizontal break
 

Sponsoren jeugdafdeling

Sponsor jeugdleiders en trainers

Shirtsponsor RKVVM A-jeugd

Shirtsponsor RKVVM B-jeugd

Shirtsponsor RKVVM C-jeugd

Shirtsponsor RKVVM D-jeugd

Shirtsponsor RKVVM E-jeugd

Shirtsponsor RKVVM F en MP-jeugd