• Home
  • /Nieuws
  • /Ralph Nicolai nieuwe hoofdtrainer RKVVM
Ralph Nicolai nieuwe hoofdtrainer RKVVM

Ralph Nicolai nieuwe hoofdtrainer RKVVM

Vanaf het seizoen 2022/2023 heeft RKVVM 1 een nieuwe hoofdtrainer. Ralph Nicolai neemt dan het stokje over van vertrekkend trainer Ard Hermans. De 41-jarige Nicolai is woonachtig in Cadier een Keer en heeft een uitgebreide ervaring als trainer en assistent trainer van verschillende elftallen bij v.v. Scharn.

Als speler heeft Ralph Nicolai met de jeugd van v.v. Scharn in de 2de en 3de divisie gespeeld waarna hij ook met het 1ste elftal van v.v. Scharn in de 3de klasse heeft gespeeld. Vervolgens is Nicolai van 2016 tot en met 2019 hoofdtrainer geweest van het 2de elftal van v.v. Scharn waarmee hij, naast promotie naar de 1ste klasse, de finale van de districtsbeker voor 2de elftallen wist te bereiken. Hierna is de stap gezet naar de jeugd van v.v. Scharn en is Nicolai in het seizoen 2019/2020 hoofdtrainer geweest van de JO17-1 en vanaf 2020 bij de JO19-1 in de 4de divisie.

RKVVM wenst Ralph heel veel succes en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking!