• Home
  • /Nieuws
  • /Sjef Meertens Bokaal 2019 (met foto’s)
Sjef Meertens Bokaal 2019 (met foto’s)

Sjef Meertens Bokaal 2019 (met foto’s)

Zaterdag 8 juni werd alweer de 21e editie van de Sjef Meertens Bokaal georganiseerd. Het weer werkte ook een beetje mee en het bleef dus gelukkig droog. Na vele sportieve en doelpuntrijke wedstrijden bleef het tot einde spannend. In de voorlaatste speelronde waren nog 4 teams in de running om het toernooi als winnaar af te sluiten. Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door het team A5 onder leiding van Peter Meertens. De Fair-play cup werd gewonnen door het team A2 van Chrit Faarts. Topscorers van het toernooi werden Noel Mingels en Max Gaber met 5 treffers elk. Jordy Senden werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi en Sem Purnot werd gekozen tot beste doelman van het toernooi. Na de BBQ en de prijsuitreiking werd er nog tot in de late uurtjes stevig feest gevierd….