• Home
  • /Nieuws
  • /Plus Kleijnen trotse hoofdsponsor van SJO Krijtland
Plus Kleijnen trotse hoofdsponsor van SJO Krijtland

Plus Kleijnen trotse hoofdsponsor van SJO Krijtland

Met trots presenteerde SJO Krijtland op zaterdag 2 februari hun nieuwe outfit, mogelijk gemaakt door de nieuwe hoofdsponsor Plus Kleijnen. Grote dank aan Cyril Kleijnen, Lianne Kleijnen-Simons, Fabienne Peters-Kleijnen en Peter Peters voor dit grote gebaar waarmee ze de maatschappelijke betrokkenheid van Plus Kleijnen in de regio laten zien! Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door Masita, Sportshop Relax en Ivo’s Sportshop. Onze dank gaat ook uit naar iedereen die zich heeft ingezet in dit unieke project. Het eindresultaat is iets om enrom trots op te zijn. Wie de jeugd, heeft de toekomst…..

Langs deze weg willen we natuurlijk ook de sponsoren Lukoil, Vakantiewereld, Klinkers Zoetwaren, RC Scooters, Souren Montage, Eijkerbouw, Vaillant en IBM Vaessen hartelijk danken voor hun trouwe en jarenlange steun aan de jeugdafdeling van RKVVM.

2-2-2019: presentatie tenue SJO Krijtland locaties Gulpen en Margraten. A day to remember…..

Geplaatst door SJO Krijtland op Zondag 3 februari 2019

Regiojournaal

De leden van SJO Krijtland, de jeugdvoetballers uit Gulpen en Margraten, kregen afgelopen zaterdag nieuwe tenues uitgereikt.

Geplaatst door RTV Maas en Mergelland op Maandag 4 februari 2019