• Home
  • /Nieuws
  • /Joep Schellings jeugdprins bij CV de Moelemaekerkes
Joep Schellings jeugdprins bij CV de Moelemaekerkes

Joep Schellings jeugdprins bij CV de Moelemaekerkes

Afgelopen zondag 3 februari werd na een geweldige jeugdzitting met thema Circus, waarbij de jeugd uit eigen dorp ware circusartiesten bleken en schitterende optredens verzorgden, Joep Schellings tot de nieuwe jeugdprins uitgeroepen. Joep is al meerdere jaren lid van de jeugdraad en sinds 2 jaar president van de Moelemaekerkes. Joep zit in groep 7 en gaat naar school in Margraten, daarnaast is hij lid van RKVVM en voetbalt hij bij team JO12-1 van SJO Krijtland, Joep speelt ook cornet bij Next Generation, het jeugdorkest van Harmonie Concordia uit Margraten. Samen met het groot prinsenpaar prins Pascal I en prinses Miranda zal hij komend jaar over de Moelemaekersj en de Moelemaekerkes regeren. We wensen Joep een geweldige carnaval toe!