• Home
  • /Nieuws
  • /Zaterdag 20 oktober: Vrijwilligersavond RKVVM
Zaterdag 20 oktober:  Vrijwilligersavond RKVVM

Zaterdag 20 oktober: Vrijwilligersavond RKVVM

Zaterdag 20 oktober zal er een vrijwilligersavond plaatsvinden in de kantine van RKVVM. Het bestuur van RKVVM organiseert deze avond om alle vrijwilligers te bedanken voor het vele werk dat verzet wordt om de club draaiende te houden. Tijdens deze avond willen we ook van de gelegenheid gebruik maken om een aantal jubilarissen in het zonnetje te zetten. Verder zal er gezorgd worden voor leuke activiteiten, muziek en uiteraard een hapje en een drankje. De avond zal rond de klok van 8 beginnen. Alle vrijwilligers worden van harte uitgenodigd om samen met zijn/haar partner naar deze avond te komen. We willen je wel vragen om je op te geven voor vrijdag 12 oktober via de volgende link: aanmelden feestavond.

Met sportieve groet,

Organisatiecomité vrijwilligersavond