Geslaagde vrijwilligersavond

Geslaagde vrijwilligersavond

RKVVM is trots op alle vrijwilligers die zich belangeloos voor de vereniging inzetten en afgelopen zaterdag waren dan ook alle vrijwilligers van RKVVM welkom in de kantine voor de vrijwilligersavond. Met een opkomst van ruim 60 vrijwilligers kan de organisatie terugkijken op een geslaagde avond waar de vrijwilligers nu eens niet zelf de handen uit de mouwen hoefden te steken. Onder het genot van een hapje en een drankje konden ze luisteren naar het optreden van Tijntje o Five en werden ze ook vermaakt met een leuke quiz. Tijdens deze avond werd Benjamin van Wissen gehuldigd als Vrijwilliger van het jaar. Vanwege hun 50 jarig lidmaatschap werden Jo Vaessen, Chrit Faarts en Peter Meertens gehuldigd als erelid van RKVVM. Heren proficiat!