Sjef Meertens Bokaal 2018

Sjef Meertens Bokaal 2018

De 20e editie van de Sjef Meertens Bokaal was wederom een zeer gezellig en geslaagd toernooi. Ook onze vrienden uit Hegelsom waren gelukkig weer van de partij. Na enkele mooie en sportieve wedstrijden werd de finale gespeeld tussen team A1( de “oude” A) en team A3 (het team van Willi Colling). Team A3 leek voor het eerst in de 20-jarige historie de eerste prijs te gaan pakken maar een treffer van Jeroen Sijstermans in blessuretijd zorgde ervoor dat strafschoppen nodig waren om tot een winnaar van het toernooi te komen. Uiteindelijk hield de “oude A” onder leiding van Hub Meertens, Hub Essers en Rene Klissers het hoofd koel en won zo deze jubileumeditie van de Sjef Meertens Bokaal. De Fair-play cup werd gewonnen door het team uit Hegelsom terwijl Inse Straat met 5 doelpunten topscorer van het toernooi werd. Lars Ramakers werd gekozen tot beste speler van het toernooi en Micky van Wissen werd uitgeroepen tot beste doelman van het toernooi. Na de prijsuitreiking werd er tot in de late uurtjes nog stevig feest gevierd…..

 

 

 

Sjef Meertens Bokaal 2018

We kunnen letterlijk en figuurlijk terug kijken op een zeer geslaagde twintigste editie van de Sjef Meertens Bokaal! Kijken jullie mee? Met speciale dank aan De Gulle Pen

Geplaatst door Sjef Meertens Bokaal op zondag 3 juni 2018