• Home
  • /Nieuws
  • /De Heuvelland 4 daagse komt er weer aan!
De Heuvelland 4 daagse komt er weer aan!

De Heuvelland 4 daagse komt er weer aan!

Op 9, 10, 11 en 12 augustus mag RKVVM weer rustplaatsen bemannen tijdens de Heuvelland 4 daagse. Opnieuw een geweldige kans om de clubkas te spekken. Dit jaar is het RKVVM gelukt om een extra locatie te krijgen. In totaal bemannen we deze 4 dagen 3 rustplaatsen. Uiteraard kunnen we dat niet zonder jullie hulp als vrijwilligers. Met 3 locaties is jullie hulp meer dan welkom. We hopen dan ook dat jullie met veel enthousiasme het team van de Heuvelland 4 daagse komen ondersteunen.

Het is direct een mooie kans om je punten als vrijwilliger voor RKVVM te verdienen! Graag horen we voor 15 juni op welke dag of dagen jij het gezellige team komt versterken.

Opgeven kan via:
Maurice Prevoo: mp10@home.nl – 0613968106
Stefan Pruppers: stefanpruppers@hotmail.com – 0646750778