Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_Pricing_table::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/shortcodes/pricing-table.php on line 154

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/adm/metabox-options/init.php on line 890
Foto’s pupil van de week zondag 29 april: Jorn Deckers | RKVVM
  • Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil van de week zondag 29 april: Jorn Deckers

Warning: Illegal string offset 'width' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 228

Warning: Illegal string offset 'height' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 233

Warning: Illegal string offset 'crop' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 238
Foto’s pupil van de week zondag 29 april: Jorn Deckers

Foto’s pupil van de week zondag 29 april: Jorn Deckers

Ik ben Jorn Deckers en speel in de JO9-1. Mijn favoriete plek op het veld is middenvelder. Dan kan ik scoren, maar ook mee helpen verdedigen! Ik vind het heerlijk om te voetballen.. Lekker tegen de bal trappen en er hard achteraan rennen. En dit samen met mijn vrienden! Het Nederlands elftal is mijn favoriete team! En mijn favoriete voetballer is mijn papa of Arjen Robben..

Ik vind het ook wel een beetje spannend om pupil van de week te zijn, maar we gaan er een leuke middag van maken. Hopelijk winnen we vandaag! Ik heb er zin n!

Groetjes, Jorn!