• Home
  • /Nieuws
  • /Naam/Tenue wedstrijd nieuwe SJO RKVVM/Gulpen/Sibbe
Naam/Tenue wedstrijd nieuwe SJO RKVVM/Gulpen/Sibbe

Naam/Tenue wedstrijd nieuwe SJO RKVVM/Gulpen/Sibbe

Beste (ouders van) jeugdleden van RKVVM, FC Gulpen en SV Sibbe,

Vanaf het voetbalseizoen 2016-2017 werken de jeugdafdelingen van RKVVM, FC Gulpen en SV Sibbe vanaf de JO13 al nauw samen. Voor RKVVM en sv Sibbe is al langer een samenwerking voor de gehele jeugdafdeling.

Voor het seizoen 2018-2019 willen deze 3 verenigingen deze samenwerking nog beter organiseren door een samenwerkingsverband voor alle jeugdteams aan te gaan: een SJO ( Samenwerking Jeugdopleidingen).

Wat betekent dit in het kort? Het oprichten van een SJO maakt het op organisatorisch vlak wat eenvoudiger; er kan één beleid (in alle opzichten) worden ontwikkeld door één gezamenlijke jeugdcommissie en de SJO kan bijvoorbeeld gezamenlijk grotere sponsors benaderen. Daarnaast geeft het ook rust en duidelijkheid voor leden en overige clubs. Voor jullie als lid veranderd er niets; jullie blijven lid bij de club waar je nu ook al lid bent!

Alle teams vallen straks onder de SJO; van de JO7 tot en met de JO19. Dit betekent echter niet dat in alle leeftijdscategorieën al combinatie teams komen met de andere clubs. De intentie voor de korte termijn is dat er alleen combinatie teams komen op de JO13 tot en met de JO19; net zoals in het huidige en vorige seizoen. De JO7 tot en met JO11 blijven dus gewoon alle trainingen en wedstrijden afwerken bij hun huidige club; RKVVM of Gulpen. Ze zullen alleen qua naam en organisatie onder de SJO vallen.

Bij een nieuwe SJO hoort natuurlijk ook een nieuw logo, naam én tenue! En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Voor deze samenwerking willen wij jullie daarom vragen om een naam, logo en een nieuw tenue te ontwerpen.

De bedenker van de uiteindelijke naam, logo en/of tenue zal worden beloond met een hele leuke prijs!

Inleveren bijdrage:

Je bedachte naam, logo en/of ontwerp tenue voor 1 maart 2018 aanleveren bij je trainer of leider *.

Met vriendelijke groet,

De jeugdcommissies van RKVVM, FC Gulpen en SV Sibbe

  • je mag een ontwerp van een voetbaltenue ingekleurd, maar ook op een andere wijze ( b.v. digitaal) aanleveren. Zie onderstaande link voor het invul/inkleur formulier.

SJO_NaamWedstrijd