Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_Pricing_table::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/shortcodes/pricing-table.php on line 154

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/adm/metabox-options/init.php on line 890
Pupil van de week zondag 10 december 2017: Janiek Loo | RKVVM
  • Home
  • /Nieuws
  • /Pupil van de week zondag 10 december 2017: Janiek Loo

Warning: Illegal string offset 'width' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 228

Warning: Illegal string offset 'height' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 233

Warning: Illegal string offset 'crop' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 238
Pupil van de week zondag 10 december 2017: Janiek Loo

Pupil van de week zondag 10 december 2017: Janiek Loo

Ik ben Janiek Loo en ik ben 8 jaar oud. Op mijn 4de ben ik begonnen bij de mini-pupillen en ik speel nu bij JO9-1. Mijn favoriete plek is in de verdediging, als laatste man houd ik elke tegenstander tegen en poeier de bal dan naar voren! Mijn favoriete clubs zijn Roda en Barcelona. Ik vind het erg leuk om vandaag met de grote mannen mee te doen, eens kijken of die ook zo goed zijn.