• Home
  • /Nieuws
  • /Sportgala Eijsden-Margraten: Peter Meertens wint de vrijwilligersprijs!
Sportgala Eijsden-Margraten: Peter Meertens wint de vrijwilligersprijs!

Sportgala Eijsden-Margraten: Peter Meertens wint de vrijwilligersprijs!

Afgelopen maandag organiseerde de Sportraad Eijsden-Margraten het Sportprijzengala 2017. In een uitverkocht Oos Heim werden tijdens een amusementsvol programma, gepresenteerd door Sander Kleikers van L1, de prijzen voor de beste sportjongen, het beste sportmeisje, sportman, sportvrouw, sport vrijwilliger, sportploeg en de aanmoedigingsprijs uitgereikt.

De vrijwilligersprijs werd gewonnen door Peter Meertens. Peter is al meer dan 20 jaar zeer actief binnen onze vereniging en is een van de boegbeelden van RKVVM. In zijn dankwoord benadrukte Peter dat deze prijs alle vrijwilligers van RKVVM toekomt. Namens alle leden van RKVVM feliciteren we Peter met deze welverdiende uitverkiezing!

Bekijk hier het filmpje van de nominaties voor de vrijwilligersprijs.

Nominaties Vrijwilligersprijs

Winnaar Vrijwilligersprijs: Peter Meertens (RKVVM). Ook genomineerd waren Mark Vluggen (Judo To Zai) en Marion op den Camp (Zwemclub Eijsden)Kijk nog eens terug naar het filmpje van de nominaties 2017! en delen op de (facebook)sites van de verenigingen mag uiteraard.

Geplaatst door EMsport.nl op woensdag 13 december 2017