• Home
  • /Nieuws
  • /Origineel cadeau met de feestdagen? RKVVM kleding exclusief verkrijgbaar bij Sportshop Relax!
Origineel cadeau met de feestdagen? RKVVM kleding exclusief verkrijgbaar bij Sportshop Relax!

Origineel cadeau met de feestdagen? RKVVM kleding exclusief verkrijgbaar bij Sportshop Relax!

RKVVM heeft in samenwerking met Sportshop Relax een sponsorovereenkomst met Hummel afgesloten. Dit betekent dat Sportshop Relax exclusief distributeur is van het clubtenue en alle andere materialen. In samenwerking met Sportshop Relax is ook een RKVVM kledinglijn uitgezet. Klik hier voor de kledinglijn (inclusief RKVVM logo). Indien gewenst kan de kleding ook voorzien worden van initialen of naam. Wil je een origineel cadeau voor een verjaardag of ander feestelijk moment door het jaar heen? Dan is de sportkleding van RKVVM een aanrader. De RKVVM kledinglijn kun je exclusief kopen bij

Sportshop Relax
Dorpstraat 12
6227 BN Maastricht
Tel: 043-3613136
mail: relax-sport@hetnet.nl

Sportshop Relax heeft de RKVVM kledinglijn op voorraad zodat leden deze direct in de winkel kunnen kopen. Geef in de winkel aan dat je kleding met het RKVVM logo wil kopen, de medewerkers kunnen je dan verder helpen. De RKVVM kledinglijn is ook terug te vinden op de RKVVM website >>>.

 

kleding-5