• Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s officiele opening kantine en bestuurskamer
Foto’s officiele opening kantine en bestuurskamer

Foto’s officiele opening kantine en bestuurskamer

Na 3 maanden hard werken aan de verbouwing van de toiletten en de nieuwbouw van de bestuurskamer was het afgelopen zaterdag tijd voor de officiele opening en natuurlijk ook een feestje. Samen met onder andere Eijkerbouw, IBM Vaessen en de geweldige inzet van vele vrijwilligers is er iets moois gerealiseerd op het sportcomplex van RKVVM. Na een toespraak knipte Jo Bisscheroux samen met Peter Meertens het bekende lintje door en was de officiele opening een feit. Vervolgens werden Jaques Marx en Hub Heynen vanwege hun 50 jarig lidmaatschap gehuldigd als erelid van RKVVM.

Als speciale gast hield Erik Meijer een leuke en boeiende presentatie over zijn turbulente leven als profvoetballer. De presentatie werd stijlvol afgesloten door samen het alom bekende You’ll Never Walk Alone te zingen. Aansluitend volgde er nog een gezellige feestavond met dj Erik O.