Team indelingen RKVVM/Gulpen/Sibbe

Team indelingen RKVVM/Gulpen/Sibbe

(Toegevoegd zijn JO13 tot en met JO8)

Vlak voor de zomerstop willen we graag de teamindelingen bekendmaken waarmee gestart wordt in het komende seizoen 2017-2018. De indelingen zijn vanaf nu te vinden op de websites van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe.Via deze link kan de teamindeling van de gezamenlijke jeugdteams van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe voor het seizoen 2017-2018 worden bekeken.

Trainingsavonden/tijden, aanvang van de eerste trainingen en dergelijke worden door de jeugdleiders van de desbetreffende teams bekend gemaakt. De bekercompetitie start op zaterdag 2 september, competitie begint op zaterdag 23 september. Wedstrijdschema’s worden eind augustus gepubliceerd.

Namens de jeugdleiders en jeugdcommissies van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe