Team indelingen RKVVM/Gulpen/Sibbe

Team indelingen RKVVM/Gulpen/Sibbe

Vlak voor de zomerstop willen we graag de teamindelingen bekendmaken waarmee gestart wordt in het komende seizoen 2017-2018. De indelingen zijn vanaf nu te vinden op de websites van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe.Via deze link kan de teamindeling van de gezamenlijke jeugdteams van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe voor het seizoen 2017-2018 worden bekeken.

Dit zijn definitieve indelingen, samengesteld na overleg tussen de leiders van de verschillende geledingen en jeugdcommissies van alle clubs, waarbij rekening is gehouden met zoveel mogelijk facetten.  In de winterstop is er een moment van evaluatie en kunnen de teams waar nodig worden aangepast, door bijvoorbeeld individuele spelers ontwikkelingen en gewijzigde spelersaantallen. Gedurende de competitie worden de teams in principe niet gewijzigd, behalve in bijzondere omstandigheden.

Trainingsavonden/tijden, aanvang van de eerste trainingen en dergelijke worden door de jeugdleiders van de desbetreffende teams bekend gemaakt. De bekercompetitie start op zaterdag 2 september, competitie begint op zaterdag 23 september. Wedstrijdschema’s worden eind augustus gepubliceerd.

Namens de jeugdleiders en jeugdcommissies van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe