Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_Pricing_table::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/shortcodes/pricing-table.php on line 154

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/adm/metabox-options/init.php on line 890
Foto’s pupil van de week zondag 2 april: Sepp Brull | RKVVM
  • Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil van de week zondag 2 april: Sepp Brull

Warning: Illegal string offset 'width' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 228

Warning: Illegal string offset 'height' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 233

Warning: Illegal string offset 'crop' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 238
Foto’s pupil van de week zondag 2 april: Sepp Brull

Foto’s pupil van de week zondag 2 april: Sepp Brull

Na mij er lang op verheugd te hebben ben ik zondag dan pupil van de week bij het eerste elftal van RKVVM. Zelf voetbal ik al vanaf de minipupillen bij RKVVM en samen met mijn vrienden voetbal ik nu bij JO9-1 waar ik hoop dit jaar kampioen mee te worden. Met mijn vader ga ik wel eens vaker naar wedstrijden van het eerste kijken waar Job Brouwers mijn favoriete speler is. Later hoop ik bij Barcelona te kunnen voetballen maar ik blijf dan wel gewoon in Margraten bij RKVVM trainen.