• Home
  • /Nieuws
  • /Zwaluwen Jeugdactie: realisatie invalidentoilet
Zwaluwen Jeugdactie: realisatie invalidentoilet

Zwaluwen Jeugdactie: realisatie invalidentoilet

Op zondagmiddag 5 maart 2017 heeft de heer B. Cobben in zijn hoedanigheid van coӧrdinator Zuid II van de Stichting Zwaluwen Jeugdactie aan RKVVM een cheque ter waarde van € 11.495,- uitgereikt ter financiering van het realiseren en plaatsen van een invalidentoilet op het Margratense voetbalsportcomplex aan de President Kennedystraat 40 te Margraten. Het toegekende bedrag volgt op een door de Stichting Zwaluwen Jeugdactie goedgekeurde subsidieaanvraag van RKVVM voor het verdergaand rolstoeltoegankelijk maken van de accommodatie. Zoals bekend wil de Zwaluwen Jeugd Actie dat iedereen kan genieten van voetbal en het verenigingsleven. Ook kinderen met een beperking. Het wegnemen van “drempels” door het realiseren van een aanpassing van het clubgebouw middels het plaatsen van een invalidentoilet past hier prima bij.
De cheque werd overhandigd en dankbaar in ontvangst genomen voorafgaand aan de voetbalwedstrijd RKVVM 1 – Geuldal 1 op het RKVVM complex. Dit onder grote belangstelling van de seniorenspelers die vanuit hun jeugdtijd (Zwaluwen jeugdbekertoernooi) bekend zijn met de Zwaluwen Jeugd Actie.