• Home
  • /Nieuws
  • /vv Eijsden JO15-3 – RKVVM/Gulpen/Sibbe JO15-1 : 0 – 2
vv Eijsden JO15-3 – RKVVM/Gulpen/Sibbe JO15-1 : 0 – 2

vv Eijsden JO15-3 – RKVVM/Gulpen/Sibbe JO15-1 : 0 – 2

Rkvvm –Gulpen –Sibbe  15.1heeft zich zaterdag tegen vv Eijsden 15.3. In de eerste helft werden de overklast, met een terechte 0-2 als ruststand tot gevolgde ploeg van 15/1 was heer en meester in de eerste helft., waardoor vv Eijsden  er niet aan te pas kwam. Met combinaties sneed de ploeg van 15/1door de15/3 linies zorgde in de eerste tien minutennaar rust voor het meeste gevaar. Dean Herben had het vizier echter niet op scherp. Na twintig minuten wist Arne Engelen het net wel te vinden van de buide kant jammer . vv Eijsden verdedigde niet goed uit een corner, waardoor Femke Souren de bal opnieuw in kon brengen. De afvallende bal kwam perfect voor de voeten van Joep Bours, die vanaf de rand van het strafschopgebied knap raak schoot.

“vv Eijsden wil graag opbouwen van achteruit”uit. “Dat wilden wij voorkomen, maar de linies stonden te ver uit elkaar.” De spelers van 15/1konden daarom het spel blijven dicteren. Na balverlies van Sjir Andrien  was het wederom Rick Janssen de Groot op het veld was een de bal van vv Eijsden  afweerde de tegenaanval leek dood te lopen, maar uiteindelijk kwam de bal bij Guy Lemmens op links net binnen het strafschopgebied ging de keeper van vv Eijsden op de knie . Met nog een klein halfuur  toe spelen was 15/1weer van alles mogelijk  gezien een terechte uitslag naar 70 min . De uitwedstrijd gewonnen en als je nu de tweede helft hebt gezien, dan waren we duidelijk de betere ploeg.” vv  Eijsden was het met zijn trainer eens: “We hebben er alles aan gedaan om er nog een wedstrijd van te maken. Natuurlijk moeten wij weer zo spelen als in de eerste helften ., maar al met al zijn wij wel tevreden.

Erwin en Willi .

 

Scoreverloop:

Bal in de 12.min  van Femke op Guy 0;1

Bal in de 19min van Femke op Niels 0;2

Endstand was da ook 0;2 voor Rkvvm/FC Gulpen /Sibbe 15/1