• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe JO11-1 start voorjaarseizoen met 6-2 overwinning
RKVVM/Sibbe JO11-1 start voorjaarseizoen met 6-2 overwinning

RKVVM/Sibbe JO11-1 start voorjaarseizoen met 6-2 overwinning

Na meer dan drie maanden geen competitievoetbal werd het spits van de voorjaarscompetitie afgebeten tegen Rood Groen LVC ’01 JO11-1. Ons team van RKVVM/Sibbe JO11-1 is ongewijzigd sinds het kampioenschap in de najaarsronde 2016. De competitie was twee weken al begonnen, maar door blessures en afmeldingen werden de eerste 2 wedstrijden afgelast. Nu was het dan zover… met veel kleine kwetsuurtjes van veel spelers op het team werd afgetrapt en de trainingsarbeid betaalde zich meteen uit. Met vloeiende aanvallen werd Rood Groen vanaf minuut 1 onder druk gezet en de eerste kansjes op goal werden genoteerd. Het vizier op goal stond nog niet op scherp, maar het was slechts een kwestie van tijd totdat onze eerste goal van het voorjaarseizoen werd genoteerd. Ijverige Milan Onnou werd beloond voor zijn inzet want hji prikte met een scrimmage voor de goal de 1-0 binnen. Een vrije trap een paar minuten later werd keihard door Milan Luijk in de touwen getrapt. 2-0. Spits Dylan Stassen liet zich gelden en tekende voor de 3-0 om vervolgens weer Milan Onnou 4-0 te zien scoren. We hadden niet gedacht dat het zo gemakkelijk zou gaan en de teugeltjes werden gevierd. Dat gaf Rood Groen de kans om er soms uit te komen en bij een spaarzame uitbraak waren zij alert bij een slordigheid van onze keeper Joep Thewissen om deze af te straffen. 4-1 met rust. Na rust werd de overmacht minder en was het spel gelijkwaardig. Het enige verschil was dat wij er wel in slaagden om nog te scoren. 5-1 was een eigen doelpunt en de mooiste aanval van de wedstrijd, een pracht pass van Milan Luijk naar Dylan Stassen midden door de verdediging werd fraai afgerond: 6-1. Rood Groen bepaalde de eindstand door uit een corner fraai met het hoofd de 6-2 eindstand te bepalen.

Speler van de week werd Dylan Stassen Veel inzet, fraaie scores en laten zien dat het geleerde op de training prima herhaald kan worden in de wedstrijd.