• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe JO11-1 pakt 2e zege uit tegen Bunde JO11-1: 2-5
RKVVM/Sibbe JO11-1 pakt 2e zege uit tegen Bunde JO11-1: 2-5

RKVVM/Sibbe JO11-1 pakt 2e zege uit tegen Bunde JO11-1: 2-5

Een mooie frisse zaterdagochtend was het. Zonnetje scheen, dus prima voetbalweertje. Onze jongens traden aan tegen Bunde JO11-1 dat de eerste wedstrijden louter nederlagen had gekend en vooraf was er een beetje gemakzucht te bespeuren bij onze spelers die dachten het klusje wel even te klaren. De wedstrijd begon en wij waren niet zo alert als in de eerste wedstrijd en dat gaf Bunde de kans om onze aanvallen te ontregelen omdat we steeds een stapje te laat waren. Uit het niets kwam dan toch de 0-1 op naam van Dylan Stassen die de veel getrainde corners goed tot uitvoering bracht door in te lopen en binnen te tikken.  Het spel van ons kwam maar niet op gang en Bunde was de sterkere in de duels, maar echt aan de goal van Joep Thewissen kwamen ze niet. Halverwege eerste helft tekende Diego Deckers met een bekeken schot de 0-2 aan. Toch kwam onze wedstrijd niet op gang en typerend was de 1-2 score van de Bunde voorspeler die op doorzettingsvermogen en wilskracht het duel won van onze verdediger en met een knap schot over Joep Thewissen scoorde. Een peptalkspeech in de rust zou de mannen wakker moeten schudden, maar het liep deze ochtend gewoonweg niet. Bunde kwam vrij voor keeper Joep en tot tweemaal toe redde hij knap en zorgde hij er voor dat Bunde niet terug kwam in de wedstrijd. Noem het geluk of toch klasse, maar uit het niets scoren we 1-3 (weer Diego) en 1-4 door Milan Onnou die wel een super partij speelde. Ook de 2-4 tegenscore hadden we geheel aan ons zelf te danken. Onze keeper trapt uit, maar dan recht in de voeten van de aanvaller die zich geen seconde bedenkt en de bal weer over Joep in de goal schiet. Een fraaie aanval aan het eind van de wedstrijd stelde Dylan Stassen in staat de 2-5 aan te tekenen. Een wedstrijd om snel te vergeten. Wel 3 punten, maar ook werk aan de winkel om volgende week beter voor de dag te komen. Hadden we punten moeten verdelen voor inzet, dan was Bunde als winnaar uit de bus gekomen.

Speler van de week werd Milan Onnou. Inzet, vechtend voor elke bal  en steeds de goede keuze maken en ook nog scoren. Een voorbeeld voor de anderen.