Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_Pricing_table::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/shortcodes/pricing-table.php on line 154

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/adm/metabox-options/init.php on line 890
Foto’s pupil van de week zondag 12 maart 2017: Seff Janssen | RKVVM
  • Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil van de week zondag 12 maart 2017: Seff Janssen

Warning: Illegal string offset 'width' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 228

Warning: Illegal string offset 'height' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 233

Warning: Illegal string offset 'crop' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 238
Foto’s pupil van de week zondag 12 maart 2017: Seff Janssen

Foto’s pupil van de week zondag 12 maart 2017: Seff Janssen

Ik ben Seff Janssen en ik ben 9 jaar. Sinds dit seizoen speel ik bij RKVVM bij de JO9-1. Vorig jaar voetbalde ik in de F7 bij Spero in Elst. Dat ligt naast Nijmegen. Ik ben fan van Real Madrid. Vooral Ronaldo vind ik goed. Het liefst sta ik in de verdediging. Ik vind het spannend om pupil van de week te zijn. Want dan sta ik tussen alle grote jongens in maar ik heb er veel zin in.

Groetjes Seff