Overwinning JO15-1!

Overwinning JO15-1!

RKVVM/Gulpen/Sibbe JO15-1 begon geconcentreerd aan de wedstrijd, was vanaf minuut een bij de les en domineerde de gehele wedstrijd, met verzorgd voetbal liet de JO15-1 de bal rond gaan, het was dan ook de JO15-1 dat de eerste kans kreeg, een goede voorzet van Femke Souren werd helaas niet binnengetikt door Niels. We groeiden in de wedstrijd en maar Scharn was heer en meester op het veld, tot aan het 16 meter gebied. Alleen in de afronding ontbeerde de echte scherpte en geluk. Het was dan ook geheel tegen de verhouding in dat Scott Reinders ons aan een 1-0 voorsprong hielp.
We bleven goed voetballen en liet zich niet van de wijs brengen, binnen de 25 minuten stonden we dan ook op 2-0. Dit betekende dat Scharn de punten achter liet. Een top team presentatie van de JO15-1, nu op naar de volgende puntjes. Rick Janssen was man van de wedstrijd en heeft ons deze 3 punten bezorgd.