Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_Pricing_table::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/shortcodes/pricing-table.php on line 154

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/adm/metabox-options/init.php on line 890
Foto’s pupil van de week zondag 19 maart: Daniel Theunissen | RKVVM
  • Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil van de week zondag 19 maart: Daniel Theunissen

Warning: Illegal string offset 'width' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 228

Warning: Illegal string offset 'height' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 233

Warning: Illegal string offset 'crop' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 238
Foto’s pupil van de week zondag 19 maart: Daniel Theunissen

Foto’s pupil van de week zondag 19 maart: Daniel Theunissen

Afgelopen zondag was Daniel Theunissen de pupil van de week. Na de snelle openingstreffer van Jeremy van Wissen en de late gelijkmaker van SVME leek de wedstrijd in een gelijkspel te eindigen. Daniel zag hoe Menno Habets vlak voor tijd alsnog de winnende treffer maakte waardoor de benodigde 3 punten tot tevredenheid van een ieder in Margraten bleven.

 

En dit was de reactie van Daniel na afloop:

“Ik vond het super leuk om pupil van de week te zijn, bijzonder om een kijkje te mogen nemen ‘achter de schermen’ van een wedstrijd van RKVVM 1. Van tevoren in de bestuurskamer, warming up met het team, de toss, de aftrap, vanuit de dug-out naar de wedstrijd kijken, in de rust mee naar de teambespreking en de mooie bal met de namen van de spelers die ik heb gekregen, allemaal even mooi om mee te maken! Maar het mooiste van alles was toch wel dat ze gewonnen hebben!!”