• Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s Pupil van de week zondag 12 februari 2017: Vinny Husson
Foto’s Pupil van de week zondag 12 februari 2017: Vinny Husson

Foto’s Pupil van de week zondag 12 februari 2017: Vinny Husson

Hallo ik ben Vinny Husson en ik ben 8 jaar. Ik ben pas een dik jaar lid van RKVVM. Vorig jaar speelde ik bij de F3 en dit seizoen bij de JO9-1 waar ook veel klasgenootjes spelen. Ik ben fan van PSV waar ik ook geweest ben met mijn oma, oom en neef. Super vond ik dat daar, wat een mooi groot stadion!! Er is niet echt een plek waar ik het liefste sta tijdens een wedstrijd. Vorig jaar was ik vaak keeper en dat vond ik ook leuk. Ik vind het heel spannend om pupil van de week te zijn!!

En dit schreef Vinny na afloop:

Hallo ik ben Vinny. Ik was afgelopen zondag pupil van de week.Van tevoren was ik wel een beetje zenuwachtig omdat ik niet wist wat er ging gebeuren.Toen we binnen kwamen werden we meteen hartelijk ontvangen door Maurice Prevoo en mocht ik bij het bestuur zitten. Toen mocht ik de warming up meedoen met de spelers van Rkvvm 1dat was heel leuk. Daarna heb ik samen met Prins carnaval de aftrap gedaan en moest ik langs de tegenstander dribbelen en proberen te scoren,dat was gelukt. De hele wedstrijd mocht ik kijken vanuit de dug-out. De wedstrijd was spannend, helaas won Heksenberg met 1-2 . Ik heb een super leuke dag gehad. RKVVM bedankt !