• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe JO11-1 wint uit met 2-9 van Daalhof JO11-1
RKVVM/Sibbe JO11-1 wint uit met 2-9 van Daalhof JO11-1

RKVVM/Sibbe JO11-1 wint uit met 2-9 van Daalhof JO11-1

Mistig, vochtig, koud. Dat was het zaterdagochtend in Daalhof. Onze jongens van rkvvm/sibbe JO11-1 leken hier niet zoveel last van te hebben, want vanaf het eerste fluitsignaal was het voetballen geblazen. Meteen druk, meteen goed samenspelen en meteen in de 2e minuut was het raak. Daniel van Laar met een bekeken intikker. Een minuut later weer Daniel 2-0. Daalhof schrok wakker en met hun snelle spits braken ze uit en was het plots 1-2. In minuut 4 tekende Dylan Stassen aan voor 1-3 om vervolgens Diego Deckers in minuut 5 1-4 te zien scoren. Tja, en toen werd het een beetje rustiger en het spel minder verzorgd. Weer een uitbraak van Daalhof werd door onze verdediging niet goed ingeschat en de aanvaller van Daalhof maakte er 2-4 van. Rust. Even checken met de mannen tijdens de rust wat beter kon en zo begon helft nr. 2. Even warm draaien en toen scoorde Diego 2-5. Daarna dacht Milan Onnou, die linksback was dat het een slim idee om rechts voor op de ballen te wachten en dat was echt een slim idee. Milan Onnou raasde over het veld en scoorde 2-6 en 2-7. Slotakkoord kwam van de voeten van Dylan Stassen die met enig geluk vrij voor de goal 2-8 en 2-9 binnen frommelde. Speler van de week werd keeper Joep Thewissen. Met katachtige reddingen, prima coaching, goed overzicht, ferme uittrappen pareerde hij de aanvalsdrang van Daalhof. Hij keepte een foutloze wedstrijd en stopte ook nog eens bijna alle penalty schoten van Daalhof na de wedstrijd. Proficiat Joep!
De officiële competitieronde zit er nu op. Met nog twee inhaalwedstrijden voor de boeg weet het team wat er nog te doen staat: 2 x winnen en dan zijn we kampioen. De eerste wedstrijd wordt donderdag 8 december tegen nr. 3 RKHSV in Margraten gespeeld om vervolgens op 10 december af te sluiten uit en tegen VVL/Polaris in Maastricht. Nog even volhouden!