JO13-1 ongeslagen KAMPIOEN!

JO13-1 ongeslagen KAMPIOEN!

O 13-1 ongeslagen kampioen

In de najaarscompetitie stond op de laatste wedstrijddag zaterdag 3 december voor de O13-1 van RKVVM/Sibbe/FC Gulpen een heuse kraker op het programma. Op het veld van RKHSV in Maastricht gingen ze als koploper de strijd aan tegen de O 13-1 van Heugem die op de 2e plek stonden met 3 punten achterstand.

De eerste 8 wedstrijden hadden de jongens, op de wedstrijd tegen Scharn na, gewonnen.Vanaf het eerste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter was het een waar ‘voetbalgevecht’. Er waren weinig kansen te noteren, maar strijd werd er volop geleverd. De eerste grote kans was voor RKHSV maar gelukkig hadden we een engeltje op de lat, want de bal sprong via onderkant lat voor de lijn weg. Halverwege de eerste helft kwamen de jongens op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Sem Broers die alert reageerde. In de tweede helft werd het al snel 1-1, de spanning onder het toeziend oog van de vele supporters uit Margraten, Sibbe en Gulpen werd alleen maar groter. Een minuut of 10 voor tijd maakte Noël Bindels na een afgeslagen vrije trap van Jorn Bos de 2-1. De laatste 10 minuten kwam de voorsprong niet in gevaar en kon het kampioensfeestje beginnen.

Jongens en leiders proficiat! Supporters bedankt voor de geweldige ondersteuning tijdens de afgelopen competitie.

Woensdag 7 december speelt de O13-1 een bekerwedstrijd tegen Simpelveld/Zwart-Wit ’19, aanvang 19.00 uur op het complex van RKVVM te Margraten.jo13-1kampioen_2 jo13-1kampioen