• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe JO11-1 wint uit met 0-6 van FC Geleen Zuid JO11-2
RKVVM/Sibbe JO11-1 wint uit met 0-6 van FC Geleen Zuid JO11-2

RKVVM/Sibbe JO11-1 wint uit met 0-6 van FC Geleen Zuid JO11-2

Een helft was uiteindelijk genoeg om deze tegenstander op de knieën te krijgen. Het was winderig en koud deze zaterdagochtend, maar ondanks de regen van de afgelopen dagen lag het veld er prima bij. Deze tegenstander is een stevige middenmoter met verrassend hoge overwinningen, maar ook onverwachte nederlagen.  Oppassen dus. De toeschouwers werden niet verwend in de eerste helft. Geen beleving, geen mooi samenspel, geen vechten voor de bal. Kortom Ruststand 0-0 en ondanks de bespreking vooraf moesten we in de rust maar weer eens tegen de mannen zeggen hoe we moesten winnen. Blijkbaar was de boodschap nu wel duidelijk, want in de 2e helt breekt Daniel van Laar de wedstrijd open door meteen bij de aftrap de tegenstander onder druk te zetten, de bal af te pakken en de 1-0 te scoren. Een paar minuten later was het weer Daniel die met een dribbel over rechts richting goal koerst en in het kleinst mogelijke gat tussen keeper en goal de bal speelt en zo 2-0 aantekent. Eindelijk werden trainingsuren beloond toen Milan Luijk een corner intrapte door knap in te lopen. 3-0. Eindelijk liep het weer en stylist en werkpaard Diego Deckers bediende Dylan Stassen op maat voor de goal en hij tekende 4-0 aan. Bram van der Heijden werd ook beloond voor zijn inzet en met een fraaie loopactie scoorde hij fraai met links de 5-0. Toetje en een droge knal over de keeper heen kwam van Milan Luijk, die zoals een ijzersterke pot speelde. De tweede helft maakte ruimschoots goed wat in de eerste helft verzuimd werd. De uitslag is ietwat geflatteerd, want de tegenstander legde ook fraai spel op de mat, maar door goed samenwerken en veel inzet van iedereen in het team in de tweede helft werd de overwinning binnengehaald. Speler van de week werd Diego Deckers slimming pills that work. Onvermoeibaar, controleur en overal betrokken bij het spel. Dan verdien je het om speler van de week te worden.