• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe JO11-1 wint thuis met 7-1 van RKASV JO11-1
RKVVM/Sibbe JO11-1 wint thuis met 7-1 van RKASV JO11-1

RKVVM/Sibbe JO11-1 wint thuis met 7-1 van RKASV JO11-1

Met de herfstvakantie achter de rug en een afgelaste wedstrijd was het ‘eventjes’ rust geweest en moest de draad weer opgepakt worden tegen RKASV JO11-1 dat laag geklasseerd was. Op papier waren we dus de sterkere tegenstander en meteen in het begin namen onze jongens het initiatief. De eerste kansen kwamen, maar de ploeg uit Amby had een prima keeper in de goal die alle ballen pakte. Toch was het in de 5e minuut een inschattingsfout van deze zelfde keeper want Diego zorgde met een verrassend schot voor de 1-0.  Gelukkig, want we waren slordig in de afwerking tot dan toe.  Weer 5 minuten later werd Dylan Stassen goed bediend en vrij voor de keeper schoot hij knap de 2-0 binnen en meteen een minuut later op soortgelijke wijze de 3-0. Rust. Na rust weer hetzelfde spelbeeld. Niet echt goed aan het spelen, maar toch steeds de druk op de goal. Het was schrikken toen RKASV bij de eerste beste corner wist te scoren. 3-1. De jongens wisten dat er een schepje bovenop moest en Daniel van Laar gaf het goede voorbeeld door vanuit het middenveld een rush richting goal in te zetten waarbij hij de verdedigers voorbij snelde en knap de 4-1 scoorde. Een overtreding een paar minuten later voor de goal van RKASV gaf Milan Luijk de kans om fraai te scoren en hoe! Met een strak laag schot verdween de bal achter de keeper en daarna was de ban definitief gebroken. RKASV kwam er niet meer aan te pas omdat de verdedigers Milan Luijk, Joep Mostard, Kristof Frissen Milan Onnou geen enkele kans weggaven. Het was weer Daniel van Laar die zijn snelheid liet gelden en met 2 fraaie rushes voor de 6-1 en eindstand 7-1 zorgde. Hij werd dan ook speler van de week en mag dan zaterdag 12 november de aanvoerdersband uit tegen RKVVL/Polaris JO11-2 dat in de middenmoot staat. RKVVM/Sibbe JO11-1 staat samen met VV Walram aan kop van de ranglijst.