• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe JO11-1 wint uit met dubbele cijfers van Scharn JO11-2: 0-10
RKVVM/Sibbe JO11-1 wint uit met dubbele cijfers van Scharn JO11-2: 0-10

RKVVM/Sibbe JO11-1 wint uit met dubbele cijfers van Scharn JO11-2: 0-10

De tweede competitiewedstrijd werd al heel vroeg op de zaterdagochtend tegen Scharn JO11-2 gespeeld. Na de grote bekeroverwinning op SV Simpelveld/Zwart-Wit Eijs van afgelopen donderdag werd ook hier al snel duidelijk dat RKVVM/Sibbe het betere spel had. Als een duveltje uit een doosje werd meteen de score geopend door Dylan Stassen, waarna Bram van der Heijden zijn eerste heuse hattrick liet aantekenen dit seizoen. Hij werd steeds goed aangespeeld en verzorgde fraai voor de 2, 3 en 4-0. En we waren pas bezig! Daniel van Laar kreeg loon naar werken en scoorde 5-0. Joep Mostard zorgde met een ingestudeerde corner knap met zijn hoofd voor de 6-0 en Bram zorgde voor het slotakkoord in de eerste helft: 7-0. Na rust wisselden onze joepen van postie. Joep Thewissen ging voetballen en Joep Mostard in de goal. Hij verrichte nog twee fraaie reddingen en Scharn werd niet verder op de slachtbank gelegd, want met goals van alweer Bram, Daniel van Laar en de hard werkende Joep Thewissen werd de eindstand netjes bepaald op 0-10. De jongens zongen er weer op los na de wedstrijd! Komende week zaterdag 7 oktober volgt de spannende thuiswedstrijd tegen Walram J011-1. Die hebben ook nog geen wedstrijd verloren.

Speler van de week is Milan Onnou, die al weken zeer goed speelt en vandaag beloond werd voor zijn inzet en goede spel.