• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe JO11-1 wint thuis met 5-3 van SC Jekerdal JO11-1
RKVVM/Sibbe JO11-1 wint thuis met 5-3 van SC Jekerdal JO11-1

RKVVM/Sibbe JO11-1 wint thuis met 5-3 van SC Jekerdal JO11-1

Een beetje motregen deerde de spelers van RKVVM/Sibbe JO11-1 niet om een leuke pot voetbal op de mat te leggen. SC Jekerdal was de tegenstander en nu er een paar wedstrijdrondes gespeeld zijn wordt langzaam duidelijk hoe sterk andere teams zijn. SC Jekerdal was zo’n tegenstander die ook al wedstrijden heeft gewonnen, maar ook al een nederlaag op zijn konto had. Onze jongens begonnen zoals gewoonlijk sterk aan de wedstrijd en binnen luttele minuten was het Daniel van Laar die met een intikker voor de 1-0 zorgde. SC Jekerdal kwam er niet uit in het begin het was eenrichtingsverkeer. Totdat uit het niets Jekerdal uit de houdgreep kwam en met een razendsnelle counter plots voor 1-1 zorgde. Wij pikten de draad weer snel op want bij de eerstvolgende aanval was het Dylan Stassen die goed werd aangespeeld en 2-1 aantekende. Vlak voor rust slalomde Daniel van Laar langs alle spelers van Jekerdal en tekende met een bekeken schot voor de 3-1 voorsprong. Na rust werd SC Jekerdal plots sterker. Wij verloren veel duels en SC Jekerdal was de sterkste op het veld. Hun inzet werd beloond want uit een corner van hun werd knap 3-2 gescoord en niet veel later werd het 3-3 door weer een knappe goal van hun. Belangrijk moment in de wedstrijd kwam van keeper Joep Thewissen die een schot op goal ternauwernood wist te pakken en met een katachtige redding voorkwam hij de voorsprong van SC Jekerdal, waardoor onze jongens hoop bleven houden. De kopjes van onze jongens gingen weer omhoog, de mouwen opgestroopt en het slotoffensief werd ingezet van RKVVM/Sibbe. Bram van der Heijden zorgde voor de eerste tik door met een mooie actie 4-3 te scoren en vlak voor het einde kwam de overwinning niet meer in gevaar toen Daniel van Laar goed aangespeeld werd door diezelfde Bram en beheerst de 5-3 binnen schoot. Een overwinning waar hard gewerkt voor moest worden. Speler van de week werd Milan Luijk. Hij was het toonbeeld voor vechtlust en motiveerde anderen om zijn voorbeeld te volgen. Daarbij was hij ook nog eens het slot achter op de deur bij RKVVM/Sibbe.