• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe JO11-1 pakt bekerwinst thuis tegen SVS/Zwart-Wit ’19 JO11-1: 9-0
RKVVM/Sibbe JO11-1 pakt bekerwinst thuis tegen SVS/Zwart-Wit ’19 JO11-1: 9-0

RKVVM/Sibbe JO11-1 pakt bekerwinst thuis tegen SVS/Zwart-Wit ’19 JO11-1: 9-0

De nederlaag tegen EHC in de eerste bekerwedstrijd was een dure en zure. Tegen SVS/Zwart-Wit ’19 JO11-1 waren onze jongens vanaf de eerste seconde alert en wat was het een genot om het samenspel van de jongens te zien. Ze vergaten een ding in de eerste 6 minuten. Ballen in het net schieten. Vele kansen werden gemist. Het was Daniel van Laar die de wedstrijd openbrak met een bekeken schot en eindelijk ging de doelpunten machine lopen. Bram van der Heijden scoorde fraai de 2-0 en daarna was het de beurt aan Dylan Stassen die prima bediend werd en met een snoeihard onhoudbaar schot 3-0 maakte. Bram pingelde zich fraai een weg door de verdediging en prikte de 4-0 binnen. En Dylan ronde een aanval fraai af met een droog hard schot. 5-0 met rust. Na rust was het Milan Onnou die met een leep schot de keeper verraste en onder de keeper door de 6-0 binnenschoot. Het was de avond van Dylan Stassen. Hij liet zich weer gelden en scoorde uit een moeilijke hoek de 7-0. 8-0 kwam ook weer van de voet van Dylan. Daniel van Laar zorgde voor de 9-0 na een fraaie solo dwars door de verdediging van de tegenstander.

Speler van de week is Dylan Stassen, na een moeizaam begin dit seizoen had hij vandaag de smaak te pakken. Hij was een plaag voor de verdediging en met 4 goals “the man of the match.