• Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil van de week zondag 16 oktober: Tijn Weerts
Foto’s pupil van de week zondag 16 oktober: Tijn Weerts

Foto’s pupil van de week zondag 16 oktober: Tijn Weerts

Zondag mag ik pupil van de week zijn en dat vind ik heel sjiek! Mijn naam is Tijn Weerts en ik ben 7 jaar oud. Speel nu mijn derde seizoen bij RKVVM. Ben gestart bij de mini-pupillen en speel nu met mijn vrienden bij JO-9-1. Mijn favoriete club is Real Madrid waar mijn grote voorbeeld Ronaldo speelt. Hoop het stadion in Madrid een keertje te mogen bezoeken! Ik wens het eerste elftal heel veel succes vandaag!

Groetjes, Tijn.

En zo beleefde Tijn deze middag:

Zondag 16 oktober was ik pupil van de week. Ondanks het verlies tegen Langeberg heb ik een hele leuke middag beleefd!! Leuk was de warming-up, mijn gemaakt doelpunt bij de keeper van Langeberg en de mooie bal die ik heb gekregen. Minder leuk was het schelden en geschreeuw langs de lijn. Ik heb vandaag woorden gehoord die ik van mijn papa en mama niet mag zeggen!!

Groetjes van Tijn.

tijn-weerts-1a

 

tijn-weerts-2a

tijn-weerts-3a

tijn-weerts-4a