JO11-3 helaas 6-2 verloren

JO11-3 helaas 6-2 verloren

E3 helaas 6-2 verloren. Goede 1ste helft. Helaas viel Mike de 2de helft uit. Hij blijkt nu een breuk in het sleutelbeen te hebben. We hadden echter nog genoeg kansen, maar helaas.

Tim scoorde 2 keer, wist echter ook 2 keer de lat te raken. Ook de keeper stond een aantal keren in de weg. Joep trapte na een mooie aanval goed op doel en we dachten die bal gaat erin, maar op het laatste moment zette nog iemand zijn hoofd tegen de bal waarna deze langs ging. Na het uitvallen van Mike hebben we achterin moeten improviseren en helaas werd de bal een aantal keren nadat Roel deze goed had tegengehouden toch nog in ons doel geschoten. Toch een goede wedstrijd. Julian bleek een goede stofzuiger in de 2de helft en zodoende  hebben we hem man van de wedstrijd gemaakt.