• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe JO11-1 verliest nipt van EHC JO11-1
RKVVM/Sibbe JO11-1 verliest nipt van EHC JO11-1

RKVVM/Sibbe JO11-1 verliest nipt van EHC JO11-1

Eindelijk was het tijd voor onze wedstrijd uit tegen EHC. Vanaf de 1e minuut begonnen we goed. We kregen veel kansen. Eerst Daniel uit een corner, 2x een schot van Joep M en Milan L. Het was steeds net niet.
EHC had nog niet veel laten zien, maar kwam toch een keer gevaarlijk bij onze goal. Joep T kon de inzet stoppen. Milan L rukte op met de bal en speelde Daniel aan, die vervolgens de bal weer breed legde en Milan de bal in het lege doel kon schieten 0-1. Bij een slechte uittrap kon Bram de bal onderscheppen en zijn schot werd helaas gestopt. Diego strooide weer als vanouds op het middenveld met passjes en achterin won Kristof al zijn duels. Ruststand 0-1.

In de rust werden er terecht complimenten uitgedeeld over het vertoonde spel, maar ook waakzaam omdat 0-1 natuurlijk nog geen garantie was.

De 2e helft vloeiden de krachten wat weg, omdat we veel met de bal liepen i.p.v. de bal het werk te laten doen. EHC werd wat gevaarlijker maar Joep redde fraai. Uit de tegenaanval was het Daniel die uit een pass van Bram de 0-2 maakte. Nog geen minuut later stonden we achterin te slapen en was het alweer 1-2. En na een onnodige fout werd het zelfs 2-2. We trokken ten aanval voor de 2-3, maar hadden geen geluk.
Een paar keer ging een schot net naast, of was het de keeper die de bal stopte. Door al die aanvallen, waren er aan het eind veel spelers moe en uit een afstandschot viel de 3-2 voor EHC wat tevens de eindstand was. Veel teleurstelling op de gezichten over het eindresultaat, maar over het geheel genomen was er wel prima gevoetbald!

Speler van de week hadden er meerdere kunnen zijn, maar er is gekozen voor Bram. Die de overstap maakte van de E4, en die zich al goed in het team heeft gespeeld. Veel inzet heeft en een paar keer een mooie kans had.

Volgende week thuis in Sibbe tegen BMR/SNC’14 veel succes!