RKVVM JO11-1 wint van BMR SNC JO11-1

RKVVM JO11-1 wint van BMR SNC JO11-1

Na een heerlijke fietstocht vanuit Margraten begonnen we vanmorgen onze wedstrijd in Sibbe tegen BMR SNC. We kwamen goed uit de startblokken en al snel was het via een mooi passje van Bram, Milan O die scoorde 1-0. Hierna nog een mooie combinatie via Milan L en Daniel, maar net geen doelpunt. Net als vorige week werd het na een voorsprong ineens een stuk minder… Er werden veel fouten gemaakt en iedereen deed een stapje minder. Met als gevolg dat we ineens achter BMR SNC aan het lopen waren. Toch kregen we nog wat kansjes van o.a.Dylan en Diego maar steeds net niet. De eerste kans voor BMR SNC was een prooi voor Joep T. Door 2 fouten na elkaar achterin stond het weer 1-1. Vervolgens kregen we een vrije trap op een mooie afstand, Milan L schoot de bal bewust onder de muur door 2-1 en rust.

In de rust aangegeven dat we wel voor stonden, maar we alleen gingen winnen als we er allemaal voor knokten en de afspraken nakwamen. Dat werd dan ook meteen goed uitgevoerd. De 2e helft was smullen geblazen. We kregen veel kansen, Diego op de lat en de rebound van Bram tegen de keeper. Daarna een mooie bal op Bram, die 1 tegen 1 met de keeper de 3-1 binnenschoot. Na een kans van Daniel werd het een hoekschop De voorzet werd weggewerkt en de afvallende bal kwam bij Milan L en bam 4-1. Bij een schitterende aanval speelde Joep M Dylan in, die de bal tussen de verdedigers door naar Bram schoot en 5-1. Bij een spaarzame tegenaanval viel de eindstand 5-2. De 2 helft was van grote klasse, daar kunnen we mee verder!

Speler van de week was Joep M die een foutloze wedstrijd speelde! Verdedigend al z n duels won en ook opbouwend belangrijk was. Hij was tevens de enige die z’n penalty na de wedstrijd raak schoot…