• Home
  • /Nieuws
  • /Presentatie nieuwe sponsoren jeugdafdeling RKVVM
Presentatie nieuwe sponsoren jeugdafdeling RKVVM

Presentatie nieuwe sponsoren jeugdafdeling RKVVM

Afgelopen seizoen besloten Cafe Tinus Noorbeek, Marion Mode, Betonboren John Duijsengs en Avia Shop Margraten te stoppen als sponsor van de jeugdafdeling van RKVVM. Het bestuur van RKVVM bedankt deze sponsoren voor hun trouwe en jarenlange steun aan RKVVM en wenst hen allen heel veel succes in de toekomst.

Afgelopen vrijdag vond in de kantine van RKVVM de presentatie van de nieuwe sponsoren van de jeugdafdeling plaats. Na een kopje koffie en stukje vlaai werden de contracten ondertekend. De nieuwe outfits werden mede mogelijk gemaakt door de medewerking en financiële steun van de volgende sponsoren: Klinkers Zoetwaren (A-jeugd), Eijkerbouw (D-jeugd), Vakantiewereld (E-jeugd), Lukoil Margraten (F en MP-jeugd) en Vaillant (reserveshirts). Bovendien verlengde Souren Montage het kledingcontract voor de C-jeugd en samen met RC-Scooters (B-jeugd) zorgen al deze sponsoren ervoor dat de RKVVM-jeugd als een goed verzorgde en representatieve eenheid voor de dag komt. De nieuwe Hummel-kleding werd overigens snel en goed aangeleverd door sportshop Relax uit Heer.

Het bestuur van RKVVM bedankt alle sponsoren voor hun financiële ondersteuning en hoopt op een langdurige samenwerking.

Bij de JO19 (voorheen A jeugd) is de nieuwe sponsor Klinkers Zoetwaren, de groothandel in fris en zoet van de gebroeders Jordy Meertens en Remy Meertens. Voor meer informatie, kijk eens op www.klinkerszoetwaren.nl. Wij bedanken Jordy en Remy voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.

 

Souren Montage verlengde het sponsorcontract bij de JO15 (voorheen C-jeugd). Souren Montage is het bedrijf als u maatwerk wenst voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of kastenwand. Voor meer informatie, kijk eens op www.sourenmontage.nl. Wij bedanken Roger en Nicole Souren voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.

 

De JO13 (voorheen D jeugd) wordt gesponsord door Eijkerbouw Bouw-Timmerbedrijf, het bouw- en timmerbedrijf uit Margraten. Voor meer informatie, kijk eens op www.eijkerbouw.nl. Wij bedanken Patrick Spronck en Stefan Gilissen voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.

 

De reserveshirts van JO13 (voorheen D jeugd) en JO9 (voorheen F jeugd) worden gesponsord door Vaillant, de leverancier van goede CV-ketels. Voor meer informatie, kijk eens op www.vaillant.nl. Wij bedanken Jef Schrijnemaekers voor de steun die hij middels deze sponsoring geeft aan onze jeugdopleiding.

 

Voor de JO11 (voorheen E jeugd) is Vakantiewereld de nieuwe sponsor, het bedrijf voor al uw kampeer- en recreatiebenodigdheden uit Margraten. Voor meer informatie, kijk eens op www.vakantiewereld.com. Wij bedanken Jeroen Vaessen en Cliff Reumers voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.

 

Bij de JO9 (voorheen F jeugd) is de nieuwe sponsor nu Lukoil Margraten, het tankstation met goedkope brandstofprijzen uit Margraten. Voor meer informatie, kijk eens op www.lukoil.nl. Wij bedanken John en Monique Quadflieg voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.