• Home
  • /Nieuws
  • /Gezocht: Sportieve mannen voor een pot voetbal op zaterdagmiddag
Gezocht: Sportieve mannen voor een pot voetbal op zaterdagmiddag

Gezocht: Sportieve mannen voor een pot voetbal op zaterdagmiddag

Al meer dan 25 jaar spelen de Veteranen van RKVVM met groot succes hun wekelijkse wedstrijden op de zaterdag-namiddag. Zelden wordt een pot verloren. Ook in de 3e helft zetten de Veteranen hun hun beste beentje voor. Voor de komende jaren zoeken zij nog enkele sportieve mannen die hun team willen komen versterken.

Heb jij zin om een beetje in beweging te blijven, met plezier het spelletje voetbal te spelen en ook na afloop gezellig samen eentje te drinken? Neem dan contact op met de Veteranenleider Ed Pinckers: 06-50632777. Je mag natuurlijk ook eerst eens komen kijken naar een wedstrijd. Check hiervoor de site van RKVVM, of let op de aankondigingen in de Riestepot