• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E1 verliest van koploper Jekerdal E1
RKVVM/Sibbe E1 verliest van koploper Jekerdal E1

RKVVM/Sibbe E1 verliest van koploper Jekerdal E1

Op deze zonnige woensdagavond speelde we onze inhaalwedstrijd tegen de koploper Jekerdal E1. We waren nogal onder de indruk van deze tegenstander, want we konden de bal niet in de ploeg houden. Er was veel slordig balverlies. Verdedigend speelde we wel goed, want we gaven geen kansen weg. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld. Na ongeveer 10 minuten was er wat onoplettendheid en lag de bal er in 1-0 voor Jekerdal. Aanvallend konden we niet veel brengen op dat moment. De spits van Jekerdal kon ongestoord oprukken richting onze goal en scoorde de 2-0. En uit een corner viel ook nog de 3-0. Veel meer dan een schot van Bas konden we niet creëren. Ruststand 3-0.

Aangegeven dat we helemaal niet voor hun onder hoeven te doen, als we maar de bal in de ploeg konden houden en iets minder “lief” mocht ook wel. Dat was goed te zien de 2e helft. We waren feller in de duels en waren vaker op de helft van de tegenstander. We bleven wel slordig in de passing, maar zaten wel beter in de wedstrijd. Helaas konden we niet voorkomen dat Jekerdal wel de 4-0 maakte. We gingen nog meer aanvallen en dat leverde een kans voor Milan op, maar de keeper redde. Een schot van Daniel werd van de lijn gered. Uit een combinatie van Bas en Daniel wist Bas uiteindelijk de 4-1 te maken. Daarna had Given nog een mooie kopkans uit een hoekschop, maar zag de bal naast gaan.

Aan de andere kant had Guy ook een paar mooie reddingen. Bij een uitbraak van Jekerdal wisten hun via een heel mooi doelpunt de 5-1 te scoren, wat tevens de eindstand was. We hebben een heel goed team, maar wat ook op de foto te zien is spelen we op een heel “hoog” niveau ;-)!

RKVVM Sibbe E1 fun-1

 

Speler van de week is onze “Ron Beton”  Camiel, die altijd een voldoende scoort. Achterin als rots in de branding vecht hij zijn duels uit. En speelt daarna de bal dan naar een vrijstaande speler. Een speler waar je altijd op kunt vertrouwen.

Zaterdag het Gulpentoernooi veel succes!!