RKVVM E1 wint ook het Gulpen toernooi

RKVVM E1 wint ook het Gulpen toernooi

Onze E1 speelde zaterdag op het altijd goed georganiseerde Gulpen toernooi. Het was gelukkig wat minder warm als de afgelopen dagen. De tegenstander waren van erg wisselend niveau, met als hoogtepunt de wedstrijd tegen onze E3 die goed tegenstand bood, met een ijzersterke Jip in de goal. Na 7 wedstrijden hadden met 6 overwinningen en 1 gelijkspel en een doelsaldo van 22 voor en 0 tegen de finale bereikt.

De finale was tegen Gulpen E1 en de wedstrijd speelde zich hoofdzakelijk af op de helft van Gulpen. We kregen kansen maar de goal viel steeds net niet. Uiteindelijk was het Mike die de 1-0 op een mooie manier er in schoot. Met nog een paar minuten te spelen op de klok, was de bedoeling niks meer weg geven. Dit lukte het hele toernooi al tot de laatste minuut… Daar kwam Gulpen met een alles of niks offensief en kwamen dicht bij onze goal. De bal kon eerst nog net hoekschop worden getikt. Uit deze hoekschop ontstond een paniekerige situatie voor onze goal. In de slotseconden werd er op ons doel geschoten en het zal toch niet waar zijn… Maar daar was Guy, die tot nu toe bijna niks te doen had gehad. Maar met een katachtige reactie bokste hij de bal uit het doel. De eindstand bleef 1-0  en zo wonnen we ons 2e toernooi! Gefeliciteerd mannen!! Wat nog leuk is om te vermelden is het aanmoedigen van onze E2 en E3/4. Die onze mannen toezongen en na het laatste fluitsignaal om de nek vlogen, alsof we champions league hadden gewonnen… 🙂

Speler van de week is geworden Bas. Die aanvallend altijd gevaarlijk was en veel goals heeft gemaakt!

 

RKVVM E1 Gulpena

RKVVM E1 Gulpenb

RKVVM E1 Gulpen