E4 verliest van Scharn

E4 verliest van Scharn

Zaterdag de laatste wedstrijd van de voorjaars competitie gespeeld. We waren niet compleet maar met hulp van Luca en Io konden we toch spelen, bij deze bedankt.
We moesten al vroeg verzamelen en dat was niet voor iedereen weggelegd. Maar met 7 spelers hadden we net genoeg en vertrokken we vol goede moed naar de wedstrijd tegen Scharn E5. Even leek het er op dat de tegenstander maar 6 spelers had maar nadat ze er een paar van een andere team hadden opgetrommeld konden we toch beginnen. We moesten gelijk alle zeilen bijzetten met het verdedigen van onze goal. Scharn had een paar goede spelers weten te lenen die erg snel waren. Gelukkig voor ons schoten ze in de eerste helft vaak op de lat of paal, ook Lukas die een prima wedstrijd gekeept heeft hield de nodige ballen tegen. Toch wisten ze 3 keer te scoren. Wij kregen een penalty die Luca er met wat hulp van de keeper in wist te krijgen. 3-1 Was dan ook de stand met rust. In rust nogmaals gezegd meer samen te spelen en te zorgen dat de tegenstander niet kon schieten op doel. Helaas lukte het onze mannen niet te scoren en verloren we met 7-1.
Toch willen we jullie bedanken voor een mooi voetbal seizoen, jullie hebben goed je best gedaan en we zien zeker voortuitgang!
Speler van de week is Lukas die prima gekeept heeft!