• Home
  • /Nieuws
  • /E1 speelt gelijk in laatste competitiewedstrijd
E1 speelt gelijk in laatste competitiewedstrijd

E1 speelt gelijk in laatste competitiewedstrijd

Na een trainingskamp (zie foto) waren we om half 7 klaar voor onze laatste competitie wedstrijd, maar Eijsden E1 kwam wat later omdat ze in Margraten stonden. We hadden er zin in tegen deze geduchte tegenstander. Na 3 min hadden we al 3 kansen gehad, maar helaas geen goal. De leiders van Eijsden moesten hun spelers flink toespreken om het ons lastig te maken. Iedere keer wisten we weer de vrije man te vinden. Zoals gevraagd kwamen we ook vaak goed door via de zijkanten. Uit een voorzet schoot Mike tegen de keeper. Bij een uitbraak schoot Eijsden net naast, maar dat gaf wel aan dat we alert moesten blijven. Joris die met een gelukje de bal voor z n voeten kreeg schoot met een boogje over de keeper 1-0. Daarna was er een combinatie tussen Mike en Bas die door Mike fraai werd afgerond 2-0. Milan die met rechts op de kruising schoot en Given was gevaarlijk met een kopbal. Het ging iets te makkelijk en het tempo ging wat omlaag. Eijsden kwam wat meer in de wedstrijd en scoorde vlak voor rust de 2-1.

In de rust aangegeven dat ze zichzelf moesten belonen en meer moesten scoren. Toch was het Eijsden bij onze goal kwam en ook de 2-2 scoorde.

Nog geen minuut later was het alweer 3-2 door goed doorzetten van Mike. Daarna kregen Bas en Mike nog een grote kans, maar vonden allebei de keeper op hun pad. Helaas scoorde Eijsden met een mooi afstand schot de 3-3 wat ook de eindstand was. Dit was 1 van de betere wedstrijden van het seizoen en het is fijn om het seizoen op deze wijze af te sluiten.

Vanaf volgende week gaan we al beginnen met opwerken voor het volgende seizoen. Ik wil al de spelers bedanken voor een leuk en sportief voetbaljaar met:

Guy, meerdere malen genoemd door tegenstanders van wat een geweldige keeper!

Camiel, na de winterstop erbij gekomen als stabiele factor in de verdediging!

Given, die weer graag voorin wilde spelen, maar toch iedere keer trouw zijn taken achterin invulde!

Gijs, die ook steeds vaker opbouwend meevoetbalde en daarmee de voorhoede ondersteunde!

Milan, de benjamin, die geen duel schuwde en daar bijna altijd als winnaar uit kwam!

Bas, die een verrassing had, dat hij volgend jaar bij MVV mag spelen. Veel succes!

Joris, altijd oog voor de vrije ruimte en met zijn snelheid vaak doeltreffend!

Luca, de stylist, met zijn techniek en passing vaak spelers vrij voor de keeper zette!

Mike, klein maar dapper, die dit seizoen ruimschoots de topscorer is geworden!

Maar ook: “uncle” Ed, Jan en Edwin. Met z’n 4-en hebben we er alles aan gedaan om er een mooi voetbaljaar van te maken, wat in mijn ogen ruimschoots is gelukt.

RKVVM Sibbe gedrilled