• Home
  • /Nieuws
  • /Winst voor RKVVM/Sibbe E2 : 3-0 tegen Bunde E1
Winst voor RKVVM/Sibbe E2 : 3-0 tegen Bunde E1

Winst voor RKVVM/Sibbe E2 : 3-0 tegen Bunde E1

9 april 2016– Met minimale bezetting zonder wissel moesten de jongens van E2 in een heerlijk lentezonnetje aantreden tegen de nummer laatst, Bunde E1. We waren gewaarschuwd, want zij behaalden hun eerste overwinning vorige week. De laatste weken laten onze jongens echter zien dat ze al geweldig kunnen combineren en het eerste doelpunt was smullen geblazen. Al na een paar minuten werd een combinatie opgezet met Diego Deckers, Milan Onnou en Daniel van Laar. Tikkie-Takkie is een beetje overdreven maar Diego, die de aanval opzette kreeg hem via Daniel en Milan weer in de voeten terug en scoorde fraai de 1-0. De verdediging gaf vandaag geen kadootjes weg en Kristof, Joep Thewissen en Joep Mostard smoorden elke aanval van Bunde. Ruststand was ‘maar’ 1-0 en de jongens kregen alleen maar complimenten tijdens de rust voor het vertoonde spel. We kregen in de tweede helft hulp van Melle Wessels die iets eerder al met de E3 gespeeld had. Ook in de 2e helft waren we beter en dat werd uiteindelijk, met een beetje hulp van de keeper van Bunde beloond met de 2-0. Melle Wessels was er als een duveltje bij toen de keeper een schot los liet en knap de 2-0 binnen tikte. Weer een paar minuten later was het Daniel van Laar die, zoals hij dat vaker doet, de bal op het middenveld oppikt en al dribbelend en passerend richting de goal gaat en met een laag bekeken schot de 3-0 eindstand verzorgde. Een groot compliment aan alle jongens van de E2. Speler van de week werd Joep Thewissen die in de eerste helft als een wervelwind over het veld vloog, elk duel won en constant voor gevaar zorgde.