RKVVM/Sibbe E4 verliest

RKVVM/Sibbe E4 verliest

De wedstrijd tegen Daalhof zou geen makkelijke worden. Ze staan bijna bovenaan in de competitie. Het was dan ook een spannende strijd tussen beide teams waarbij het lange tijd gelijk op ging. In de eerste helft scoorde Bram de 1-0. Wat mede door het uitstekende keepen van Finn tevens de rust stand was. Al snel na het begin van de tweede helft kwam de gelijk maker. We bleven knokken en het was Bram die voor de 2-1 zorgde. Daalhof liet zich niet kennen en weer kwamen we op gelijke stand. Muuse maakt na een mooie voorzet van Bram de derde goal, echt een mooi staaltje teamwork. De vermoeidheid begon toe te slaan door al dat harde werken en de laatste goals vielen aan de kant van Daalhof wat ons een verlies opleverde van 3-5. Toch waren er in de kleedkamer lovende woorden van de trainers. De jongens hebben super gevoetbald zowel aanvallend als verdedigend en er werd ook samen gespeeld.
Speler van de week is Finn die de echt super heeft gekeep. Er waren veel kansen van de tegenstander die in zijn handen zijn geëindigd.

Volgende week een uitwedstrijd tegen Meerssen om 10 uur.