RKVVM/Sibbe E4 bijna gewonnen!

RKVVM/Sibbe E4 bijna gewonnen!

Gisteravond de wedstrijd tegen Eijsden E6M gespeeld die voor zaterdag gepland stond. De eerste helft begonnen we heel goed. De dames van Eijsden kwamen eerst even gevaarlijk voor onze goal maar het kwam niet tot een doelpunt. We zetten druk en gingen naar voor en daar kwam al snel de 1-0 voor ons door Bram. We bleven druk zetten en Eijsden kwam wel een paar keer voor goal maar het lukte niet om te scoren. Na rust kwam al snel de 2-0 door mooi samen spel van Lukas, Bram en Muuse. De tegenstander ging hierop vol in de aanval en daar was gelijk de eerste goal voor Eijsden. Uit een hoekschop van de tegenstander die rechtstreeks de kruising in ging volgende de 2-2. Wij gingen hierdoor heel rommelig spelen omdat we er op gebrand waren nog een doelpunt te maken. We combineerden niet meer en gingen alleen op de goal af. Helaas zonder resultaat. Het lukt de tegenstanders nog wel om een goal te maken en dus helaas verloren met 2-3.
Speler van de week is Jerome die zowel deze week als vorige week heeft laten zien dat hij achterin vaak op de goede momenten de bal weet te veroveren. Hij gaat geen duel uit de weg!

Volgende week zaterdag 23 april spelen we om 9:30 uur thuis tegen Bunde E4.