• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/SIBBE E3 verliest van RKHSV E4 met 0-7
RKVVM/SIBBE E3 verliest van RKHSV E4 met 0-7

RKVVM/SIBBE E3 verliest van RKHSV E4 met 0-7

Om 10.30 uur wordt de bal afgetrapt. Met een kleine wijziging in onze opstelling, Io op linksvoor en Ivo op rechts. Melle voetbalt in de punt. Heugem zet vanaf de start al goed druk. In de eerste fase gaat het nog gelijk op. Een corner voor ons. Geen resultaat. Nog wat heen en weer voetbal en na 10 minuten nog steeds gelijk spel. Aangezien de aanvallen vooral over de rechtse kant komen Io weer gewisseld naar rechts en Ivo weer naar links. Ook dit blijkt niet het gewenste effect te hebben. Sterker nog; het lijkt of niemand zijn positie meer weet….
Door teveel individueel gepingel en teveel onnodig balverlies staat het met rust 0-2 voor RKHSV E4. In de rust voor iedereen een glaasje limonade en een flinke peptalk. Het is nog niet verloren, we gaan er vol tegenaan. Helaas zijn de kopjes na de rust nog niet omhoog en komt de motivatie niet meer. Iedere aanval van RKHSV E4 resulteert in een doelpunt. Uiteindelijk wint RKHSV E4 terecht met 0-7.

Volgende week thuiswedstrijd tegen Heer waar we eens zullen laten zien wat goed voetbal is!!