• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/SIBBE E3 “Verliest” tegen de koploper Leonidas
RKVVM/SIBBE E3 “Verliest” tegen de koploper Leonidas

RKVVM/SIBBE E3 “Verliest” tegen de koploper Leonidas

23 April 2016: Na even zoeken hadden we de kleedkamer in Wolder dan toch gevonden. Om half 11 konden we dan ook de aftrap doen in een waterig zonnetje tegen Leonidas die bij winst tegen RKVVM/Sibbe kampioen zou worden. Aangezien Leonidas aanzienlijk meer punten had dan RKVVM/Sibbe waren we er een beetje vanuit gegaan dat we met zwaar verlies naar huis zouden gaan. Na 5 minuten bleek niets minder waar te zijn. Onze mannen stonden hun mannetje. Het bleek wel een wedstrijd van een beetje geluk of ongeluk te zijn. In de 7e minuut nam leonidas de 2e corner, onze verdediging had dit al voorzien en kon de aanval stoppen. In de 9e minuut een kans voor RKVVM/Sibbe, helaas net achter de goal langs. In de 11e minuut de 2e kans voor RKVVM/Sibbe. Io schiet en de bal gaat net over de goal heen. Dan volgen in redelijk rap tempo de kansen voor Leonidas. Zij schieten 3x op rij raak. In de 20e minuut een goed schot van Teun, helaas voor langs. Daarna een goed schot van Io, helaas paal. Opnieuw een goed schot van Io en helaas weer tegen de paal. Met rust is de stand dan ook 3-0. Na de rust scoort Leonidas 4-0. Io krijgt opnieuw een kans en schiet voor de 3e maal tegen de paal. Even overwegen we om de goal iets op te schuiven!! Dan geeft de keeper van Leonidas een verkeerde bal en ziet ivo zijn kans en schiet, helaas net naast. Het is uiteindelijk onze nieuwe speler Jens die het geluk wel vind en de 4-1 scoort. Het geluk is echter van korte duur, na nog een poging van Io (weer tegen de paal) scoort Leonidas 5-1 en is de wedstrijd en het seizoen weer afgelopen. Leonidas heeft deze wedstrijd zeker geluk gehad dat de doelpaal een keer of 4 in de weg stond anders was de race nog niet gelopen! Zoals de kop hierboven al aangeeft hadden we zeker niet het gevoel verloren te hebben! De coaches en trainers bedanken de spelers van RKVVM/Sibbe E3 voor het sportief gespeelde seizoen. Wat een team, trots op jullie mannen! De chips na de wedstrijd hadden jullie dubbel en dik verdiend!!