• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/SIBBE E3 SPEELT GELIJK TEGEN ST. VOERENDAAL/RKSVB E5G
RKVVM/SIBBE E3 SPEELT GELIJK TEGEN ST. VOERENDAAL/RKSVB E5G

RKVVM/SIBBE E3 SPEELT GELIJK TEGEN ST. VOERENDAAL/RKSVB E5G

9 April 2016: zaterdagmorgen 9.00 uur wordt op ons fijne zonovergoten kunstgrasveld afgetrapt. Na een paar minuten komt de eerste kans voor Voerendaal middels een corner. Gemist! Nikki besluit dat het tijd is voor een eerste goal en maakt een individuele actie die RKVVM/Sibbe op 1-0 brengt. Maar zoals dat altijd gaat werkt dit motiverend voor de tegenstander. Deze maakt al snel 1-1. We zijn al snel op de helft van de 1e helft wanneer Io zijn kans grijpt en hem van rechts heel strak het net in schiet. Prachtige goal! 2-1.  Voerendaal laat het hier niet bij zitten en maakt gebruik van ons balverlies. Ondanks de goede inspanningen van Jerome om de bal uit het net te houden wordt het toch 2-2. Rust. In de rust hebben de coaches aangegeven dat we deze wedstrijd toch echt konden winnen. Dus er vanaf de eerste minuut vol voor gaan. Het is Io die als eerste de kans krijgt om op doel te schieten. Helaas tegen de paal, Ivo gebruikt de rebound en scoort! 3-2. Helaas zijn hierna de aanvallers van Voerendaal sneller dan onze verdedigers en scoren ze nogmaals. 3-3. Omdat het de laatste thuiswedstrijd was van onze E3 had de leiding frikandellen geregeld als verrassing. Helaas niet gewonnen maar toch een beetje feest visit homepage. Volgende week proberen we toch weer om winst te behalen maar dan tegen Heer.