• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 verliest 2-0 van mede koploper Hulsberg E1
RKVVM/Sibbe E2 verliest 2-0 van mede koploper Hulsberg E1

RKVVM/Sibbe E2 verliest 2-0 van mede koploper Hulsberg E1

23 april 2016 – Hulsberg E1 heeft dit seizoen al klinkende grote overwinningen behaald maar…..vorige week verloren ze thuis van medekoploper RMKVC/Partij E1 waardoor beide teams qua puntenaantal bovenaan staan. Winnen was dus een must voor Hulsberg om kans te maken op het kampioenschap. Onze jongens van RKVVM/Sibbe zijn de laatste weken lekker bezig. De wedstrijd begon en al snel bleek waarom Hulsberg bovenaan stond want zij hadden een paar snelle spelers erbij lopen die onze verdediging aan het werk zette. De directe tegenspeler van onze verdediger Kristof was er zo eentje. Met machtige passen snelde hij Kristof al een paar keer voorbij en bij de derde poging wist hij na 10 minuten spelen eindelijk het net te vinden. 1-0. Het verschil zat ‘m in het scoren. Wij waren zeker niet de mindere en ook wij kregen kansen, maar ook de verdediging van Hulsberg was op hun hoede en smoorden elke aanval van ons. Vlak voor het rust signaal is er op het middenveld een duel tussen Joep Thewissen en een speler van Hulsberg en dit keer verloor Joep het duel met het direct gevolg dat de speler knap uithaalde en laag in de rechterhoek de 2-0 binnenschoot.  Na rust was er geweldige inzet, maar verder dan een bal op de lat kwam het verder niet. Milan Verschuren verrichte nog een paar knappe reddingen waardoor de eindstand ook 2-0 werd. Deze laatste werd dan ook unaniem door spelers en trainer gekozen tot aanvoerder van de week. In zijn laatste officiële wedstrijd als E speler komende week tegen RVU neemt hij afscheid met de band om zijn armen. We gaan je missen Milan!